Data activitat: 
Dissabte, 29 Abril 2017 -
10:00 a 14:00
Localització: 
Carrer Marina entre Provença i Mallorca Barcelona 41° 24' 13.5468" N, 2° 10' 30.8064" E
ES

Matí de Festa, Matí de Canalla.

C:\Users\Frank\Downloads\2017-04-29_Festa de la Canalla\P1500422_resize.jpg

Aquest matí de dissabte hem gaudit d’un munt d’activitats on la canalla a estat la protagonista. Com a motiu de la celebració del XV Aniversari dels Castellers de la Sagrada Família, la colla ha posat tota la carn a la graella. I mai mes ben dit ja que a part de una gran xocolatada ecològica per els petits, i xoriço per a tothom.

Durant tot el matí els petits han pogut participar en diferents tallers infantils i de manualitats ecològiques, ballar al ritme de l’animació i saltar i saltar als inflables. La festa ha començat vàries activitats (bitlles, el mar de plàstic, petanca...) mentre els menuts també podien gaudir del gran inflable que hi havia muntat. Després han gaudit de l'animació del pirata més dansaire amb el que han pogut fer mooolts balls i activitats.

Per finalitzar han pogut participat en una gimcana amb jocs tradicionals on els mes agosarats han acabat ben enfarinats. També hi havia un fotocol per a que petits i grans es poguessinb fotografiar-se amb els seus amics i tenir un bonic record d'una festassa d'on ha pogut gaudir tothom.

En jornades com aquesta tornem a demostrar que el millor d’aquesta colla es la seva gent.

Felicitats als organitzadors, col·laboradors i participants d’aquesta festassa i a la colla en general.

Canallaaaa! Amunt, amunt i canya!!!