Data actuació: 
Diumenge, 21 Maig 2017 - 12:00

Actuació de contrastos a Manresa

                El passat diumenge dia 21 de maig els Castellers de la Sagrada Família vàrem visitar la capital del Bages en motiu de les Fires de maig. A plaça vam coincidir amb els amfitrions, els Tirallongues de Manresa, a més de gaudir de la presència dels Castellers de Santpedor i els Castellers de Berga.

                Després dels pertinents pilars d’inici, els de l’Eixample vam optar per iniciar l’actuació amb el 3d7ps. En aquesta ocasió l’execució no va ser plàcida, ja que en la darrera aixecada una de les rengles del Castell va costar molt aixecar-la, fent que per moments el tronc hagués de treballar un pèl més del compte. Malgrat el contratemps, el castell es va completar satisfactòriament. 

                En la segona mànega va ser el torn del 4d7p. Malgrat pujar lleument deformat, l’estructura del 4 es va carregar amb suficiència. Un cop el 4 baixava i el pilar quedava nu, només va caldre la dosi justa de gas per fer arribar a bon port el castell.

                Ja per cloure les rondes de castells, els de la camisa verda vam optar per un 4d7 de rodatge, que no va exigir excessivament ni a pinya ni a tronc. Per finalitzar la Diada els safencs vam bastir un solitari pilar de 5.

                Pel que fa a la resta de colles a plaça, cal destacar el bon paper dels amfitrions, embutxacant-se tres castells de set i mig. Els Castellers de Santpedor van firmar un triplet d’estructures de sis, mentre que els companys de Berga van veure la seva actuació afectada degut a una inoportuna caiguda de 3d7, que de retruc va afectar al bon ritme de la Diada. 

                Per acabar, després de passar un parell d’horetes al Sol amb una intensa calor, van celebrar el final de la Diada amb el ball de gralles de la canalla!

Actuació realitzada: 
Colla castellera: 
Tirallongues de Manresa
Colla castellera: 
Castellers de Berga
Colla castellera: 
Castellers de Santpedor
Colla castellera: 
Castellers de la Sagrada Família